GDPR - Politika Zaštite Privatnosti

Ova stranica (combos.hr) je u vlasništu Udruge Combo, koja njom i upravlja.

Udruga Combo posvećuje veliku važnost zaštiti osobnih podataka naših korisnika. Politika zaštite privatnosti uređuje način postupanja s informacijama koje Udruga Combo obrađuje odnosno prikuplja kad se posjete naše internet stranice. Obrada osobnih podataka temelji se na jednoj od zakonitih osnova obrade.

Osobnim podacima smatraju se oni podaci koji Vas identificiraju (poput imena, spola, adrese, e-maila ili poštanske adrese i dr.). Udruga Combo ne prikuplja Vaše osobne podatke osim u slučaju kada se nam ih Vi izričito učinili dostupnima, čime pristajete odnosno dajete privolu na njihovo korištenje u niže navedene svrhe.

Udruga Combo koristit će Vaše osobne podatke za potrebe tehničkog upravljanja internetskim stranicama, analize preferenci te dostave općih i individualiziranih ponuda, s ciljem da Vam se omogući pristup posebnim informacijama te za potrebe komunikacije s Vama. Udruga Combo savjetuje svim roditeljima i skrbnicima da djecu poduče o tome kako sigurno i odgovorno postupati s osobnim podacima na internetu. Usluge koje pružamo nisu namijenjene osobama mlađim od 18 godina, ali za podatke koje prikupljamo ili obrađujemo ne možemo znati da li se odnose na osobe mlađe od 18 godina. Savjetujemo svim roditeljima i skrbnicima da poduče osobe mlađe od 18 godina o tome kako sigurno i odgovorno postupati s osobnim podacima na internetu.

Naše internet stranice koje posjećujete koriste kolačiće. Kolačićima se smatraju datoteke male veličine koje se privremeno pohranjuju na Vašemu tvrdom disku, što našoj internet stranici omogućava prepoznavanje Vašega računala prilikom sljedećeg posjeta stranice Udruge Combo. Navedeni alati mogu prikupljati i pohranjivati  tehničke podatke kao što su kolačići, IP adresa korisnika i/ili posjetitelja, identifikator mobilnog uređaja, podatke o pregledniku i slično, ali pritom ne identificiraju osobu. Kolačići koji se pohranjuju služe u analitičke i statističke svrhe i za funkcioniranje svih značajki internetske strance i boljeg korisničkog iskustva. Ti kolačići mogu biti stalni kolačić koji na računalu korisnika ostaju pohranjeni i nakon posjeta te privremeni kolačići koji se pohranjuju samo tijekom posjeta stranici. Ovisno o postavkama na Vašem internetskom pretraživaču, kolačići se mogu automatski prihvaćati. Ako niste suglasni njihovom upotrebom, kolačiće možete u bilo kojem trenutku lako izbrisati i/ili trajno isključiti na vašem računalu ili mobilnom uređaju pomoću postavki preglednika kojim se koristite. Više informacija o upravljanju kolačićima potražite na stranicama preglednika kojim se koristite.

Udruga Combo ulaže velike napore kako bi se osigurala sigurnost osobnih podataka te usklađenost s važećim propisima o zaštiti podataka. Napominjemo kako su Vaši podaci savjesno zaštićeni od gubitka, uništenja, manipulacije, neovlaštenoga pristupa i neovlaštenog izdavanja. Udruga Combo koristi najsuvremenije tehničke i organizacijske zaštitne mjere kako bi osiguralo sigurnost Vaših osobnih podataka.

Korisnik odlučuje koje podatke o sebi čini dostupnim Udruzi Combo. Ovim putem Vas obavještavamo kako imate pravo povući danu privolu u bilo kojem trenutku u cijelosti ili djelomično, na način da se obavijesti na e-mail adresu: [email protected] . Nadalje, po primitku izjave o povlačenju privole, pisanim putem ćemo potvrditi primitak, a osobni podaci koji su obuhvaćeni izjavom o povlačenju se više neće obrađivati počevši od datuma povlačenja privole. Napominjemo kako sve obrade i/ili prijenosi učinjeni do datuma povlačenja privole i dalje će ostati pravno valjani.

Osim prava na povlačenje privole korisnici, u skladu s važećim propisima o zaštiti podataka, imaju pravo na pristup i potvrdu od Udruge Combo u vezi s osobnim podacima, pravo na ispravak, pravo brisanja (“pravo na zaborav”), pravo na ograničenje obrade, pravo na prenosivost podataka te pravo na prigovor. Također, korisnici imaju pravo podnijeti pritužbu nadzornom tijelu za zaštitu podataka.

U slučaju da ste odlučili da ne želite dijeliti svoje podatke, molimo Vas uvažite kako možda nećete moći pristupiti nekim dijelovima internet stranica.

Glatko Zall – recenzije iz budućnosti – Combo Portal

Glatko Zall – recenzije iz budućnosti

Recenzije i osvrte o najvažnijih albuma domaće diskografije koji će tek biti snimljeni otkrio je stanoviti Aaron Zimmerman hakiravši računalo Glatka Zalla, čovjeka koji neobjašnjivo čuje budućnost U knjizi se otkriva da je Mladen Badovinac postao frontmen Prljavog Kazališta 2024. godine, a njegovo mjesto u TBF-u upotpunio instruktor yoge Jaques Houdek.

Nemate ugrađeno šesto čulo, treće oko i protočno srednje uho. I vi bi da slutite, predosjećate i proričete, a ne znate kako?! Zaobilazi vas oniromancija (poruke u snovima), nevješti ste u ksilomanciji (bacanju kamenčića), obrve vam se sparušiše od piromancije (gledanja u vatru), a budućnost ne vidite niti hepatoskopijom i skapulomancijom (tumačenje znakova iz jetri i lopatica papkara i sl.).


Dok vi zalud bacate li fažol ili tarot, laštite staklenu kuglu i zovete vidovitu Džemilu, naš proslavljeni kabalist Aaron Zimmerman hakirao je računalo Glatka Zalla, čovjeka koji neobjašnjivo čuje budućnost. Osim nekih slobodnijih fotografija s njegova računala prekopirao je i izvatke još neobjavljenog bestselera «Najbolji albumi desetljeća 2021.-2030. – ogledi iz pop i rock kulture». Stoga je vrijedni Aaaron odlučio u Combovoj smočnici izložiti recenzije i osvrte o najvažnijih albuma domaće diskografije koji će tek biti snimljeni.
Pojasnit će nam je li skladatelj Ivan Huljić pokrao ostavštinu svog oca kako bi Miši Kovaču uz klapu Cambi Split 3 sazdao vrckavi povratnički album «Dalmacijo volim te ka nikad prije» iz 2021. godine. Doznaćemo je li Lvky preproducirao šesti po redu album dueta «Jure i Žele» iz 2025. pod nazivom «Svilajo volin te u snigu, meračio bi na tvome brigu». Otkriti će se da su upravo čarobni baršunasti tenori bivših gradskih čelinka, posrnulih u politici zbog kocke i golotinje u javnosti, predstavljali Hrvatsku na Eurosongu evergrinom «Imao sam, sad sam siroče, vozio sam, sad me koče». Doznat će se kako su 2027. godine M. P. Thompson i Tomislav Bralić, novi pjevač Divljih Jagoda, snimili album obrada Georga Michaela. Dakako, i da je Mladen Badovinac postao frontmen Prljavog Kazališta, a njegovo mjesto u TBF-u upotpunio instruktor yoge Jaques Houdek.

Nevenka del Libido
futurolog i hepatoskop