GDPR - Politika Zaštite Privatnosti

Ova stranica (combos.hr) je u vlasništu Udruge Combo, koja njom i upravlja.

Udruga Combo posvećuje veliku važnost zaštiti osobnih podataka naših korisnika. Politika zaštite privatnosti uređuje način postupanja s informacijama koje Udruga Combo obrađuje odnosno prikuplja kad se posjete naše internet stranice. Obrada osobnih podataka temelji se na jednoj od zakonitih osnova obrade.

Osobnim podacima smatraju se oni podaci koji Vas identificiraju (poput imena, spola, adrese, e-maila ili poštanske adrese i dr.). Udruga Combo ne prikuplja Vaše osobne podatke osim u slučaju kada se nam ih Vi izričito učinili dostupnima, čime pristajete odnosno dajete privolu na njihovo korištenje u niže navedene svrhe.

Udruga Combo koristit će Vaše osobne podatke za potrebe tehničkog upravljanja internetskim stranicama, analize preferenci te dostave općih i individualiziranih ponuda, s ciljem da Vam se omogući pristup posebnim informacijama te za potrebe komunikacije s Vama. Udruga Combo savjetuje svim roditeljima i skrbnicima da djecu poduče o tome kako sigurno i odgovorno postupati s osobnim podacima na internetu. Usluge koje pružamo nisu namijenjene osobama mlađim od 18 godina, ali za podatke koje prikupljamo ili obrađujemo ne možemo znati da li se odnose na osobe mlađe od 18 godina. Savjetujemo svim roditeljima i skrbnicima da poduče osobe mlađe od 18 godina o tome kako sigurno i odgovorno postupati s osobnim podacima na internetu.

Naše internet stranice koje posjećujete koriste kolačiće. Kolačićima se smatraju datoteke male veličine koje se privremeno pohranjuju na Vašemu tvrdom disku, što našoj internet stranici omogućava prepoznavanje Vašega računala prilikom sljedećeg posjeta stranice Udruge Combo. Navedeni alati mogu prikupljati i pohranjivati  tehničke podatke kao što su kolačići, IP adresa korisnika i/ili posjetitelja, identifikator mobilnog uređaja, podatke o pregledniku i slično, ali pritom ne identificiraju osobu. Kolačići koji se pohranjuju služe u analitičke i statističke svrhe i za funkcioniranje svih značajki internetske strance i boljeg korisničkog iskustva. Ti kolačići mogu biti stalni kolačić koji na računalu korisnika ostaju pohranjeni i nakon posjeta te privremeni kolačići koji se pohranjuju samo tijekom posjeta stranici. Ovisno o postavkama na Vašem internetskom pretraživaču, kolačići se mogu automatski prihvaćati. Ako niste suglasni njihovom upotrebom, kolačiće možete u bilo kojem trenutku lako izbrisati i/ili trajno isključiti na vašem računalu ili mobilnom uređaju pomoću postavki preglednika kojim se koristite. Više informacija o upravljanju kolačićima potražite na stranicama preglednika kojim se koristite.

Udruga Combo ulaže velike napore kako bi se osigurala sigurnost osobnih podataka te usklađenost s važećim propisima o zaštiti podataka. Napominjemo kako su Vaši podaci savjesno zaštićeni od gubitka, uništenja, manipulacije, neovlaštenoga pristupa i neovlaštenog izdavanja. Udruga Combo koristi najsuvremenije tehničke i organizacijske zaštitne mjere kako bi osiguralo sigurnost Vaših osobnih podataka.

Korisnik odlučuje koje podatke o sebi čini dostupnim Udruzi Combo. Ovim putem Vas obavještavamo kako imate pravo povući danu privolu u bilo kojem trenutku u cijelosti ili djelomično, na način da se obavijesti na e-mail adresu: [email protected] . Nadalje, po primitku izjave o povlačenju privole, pisanim putem ćemo potvrditi primitak, a osobni podaci koji su obuhvaćeni izjavom o povlačenju se više neće obrađivati počevši od datuma povlačenja privole. Napominjemo kako sve obrade i/ili prijenosi učinjeni do datuma povlačenja privole i dalje će ostati pravno valjani.

Osim prava na povlačenje privole korisnici, u skladu s važećim propisima o zaštiti podataka, imaju pravo na pristup i potvrdu od Udruge Combo u vezi s osobnim podacima, pravo na ispravak, pravo brisanja (“pravo na zaborav”), pravo na ograničenje obrade, pravo na prenosivost podataka te pravo na prigovor. Također, korisnici imaju pravo podnijeti pritužbu nadzornom tijelu za zaštitu podataka.

U slučaju da ste odlučili da ne želite dijeliti svoje podatke, molimo Vas uvažite kako možda nećete moći pristupiti nekim dijelovima internet stranica.

JOŠ NEPLAĆENI OGLAS – ČHDZ-a Klis/Kosa: Kako se liječiti od komunizma i postati uzoriti hrvatski muž? – Combo Portal

JOŠ NEPLAĆENI OGLAS – ČHDZ-a Klis/Kosa: Kako se liječiti od komunizma i postati uzoriti hrvatski muž?

Radikalno krilo Čiste Hrvatske Demokratske Zajednice (ČHDZ) s Klisa objavilo je Priručnik za prolazak kroz bespuća povijesne zbiljnosti. U poglavlju 7. dotiču se pošasti 20. stoljeća i kako se pročisiti od od nje serijom vježbi i samospoznajom.

Počnimo s lijeva na desno…

PROBLEM

Komunizam je bolest 20-og stoljeća, za koju lijek nije pronađen niti u 21-om stoljeću.
Službeno neizliječiva, ali ipak u opadanju.
Budi li statistika nadu, te postoji li ipak šansa za izliječenje – čitatelj spoznat će na kraju priručnika?!
Domoljubno indoktrinirana frakcija udruge Combo, za alternativna istraživanja na području ideološke medicine, je zaključila: Lijek postoji!”
“Bio je to eureka trenutak, poslije niza promašenih pokušaja i eksperimenata nad progrešno indoktriniranim članovima Udruge” – ponosan je M. Pauletić, direktor istraživačkog tima.

Ekskluzivno vam donosimo rezultate ovog revolucionarnog otkrića u nekoliko jednostavnih koraka koje vode ka izliječenju.

RJEŠENJE

1. Shvatite da imate problem – uobičajeni simptomi su slušanje Azre, Idola, EKV i drugih neprijateljskih glazbenika; gledanje RTL, N1, B92 i drugih TV kanala iz regiona koji propagiraju nemoral i sve protiv čega smo se borili.
2. Suočite se sa problemom – pogledajte se u ogledalo. Vi ste temeljni problem i kočnica razvitka reformirane države, koja drži do temeljnih vrijednosti.
3. Ne paničarite – događalo se i mnogima prije vas. Spomenut ćemo samo neke od njih, koji su se izvukli iz pakla komunizma i postali pravi Hrvati; Karamarko, Tuđman, Jarnjak, Bandić i drugi. Znači, može se!!!
4. Ustanite i okrenite se desno – pa još jednom i još jednom, nastavite se okretati u desno sve dok vam se ne zamanta. Sada je vaš mozak usmjeren u pravom smjeru i spremni ste za učenje.
5. Lezite i upalite HRT – gledajte TV Kalendar dok ne osjetite seksualno uzbuđenje, a nakon toga zarobite susjeda koji sluša Balaševića te vježbajte na njemu egzorcizam.  Napomena: Ukoliko su mu kockice na HRT logotipu bijele, a ne crvene boje, ugasite TV i preskočite ovaj korak – uspjeli ste.
6. Opustite se uz glazbu – Tiho Orlić, Thompson, Škoro, Bulić, pa čak i Dražen Žanko su izuzetni kompozitori opuštajuće glazbe, koja će vam pomoći u cijelom procesu učenja, ali i pospješiti sveopću prokrvljenost.
7. Čitajte i samo čitajte – od knjiga Dr. Franje Tuđmana i Tihomira Dujmovića, pa sve do web portala kao što su Dnevno, Direktno i Combo.
8. Društveno se aktivirajte – uputite se do najbliže ČHDZ središnjice i postanite ponosnim članom. Ovime ne samo da povećavate šanse za dobar posao u državnoj službi, već postajete i fizički aktivniji. Po učlanjenju, stranka će se pobrinuti za vašu fizičku spremu i to na način da ćete morati dijeliti propagandne letke po cijelome gradu i vrbovati nove članove. Ovom vježbom ćete dobiti snažnije noge i smanjit će vam se apetit, jer postepeno dolazi do mršavljenja. Kako bi vam i ruke ojačale, tu je specijalna vježba posebno za ruke; mahanje zastavom na stranačkim skupovima.
9. Odmorite se nakon iscrpnog dana – lezite i upalite TV. Točno u 20 sati je na Z1, TV Jadran i drugim lokalnim kanalima na rasporedu najnovije izdanje Bujice. Ta emisija će vam pomoći da što brže utonete u san i to metodom brojanja ustaških kostiju na sratištima iz 2. svjetskog rata.

Ujutro kada se probudite, postat ćete sasvim nova osoba. Bit ćete željni reformi, lustracije, ratne mode, nove epizode Bujice, Motrišta, Franje Tuđmana i svega što život čini ljepšim i lakšim.

 

srdačno vaš dr.sc. Milorad Pauletić