GDPR - Politika Zaštite Privatnosti

Ova stranica (combos.hr) je u vlasništu Udruge Combo, koja njom i upravlja.

Udruga Combo posvećuje veliku važnost zaštiti osobnih podataka naših korisnika. Politika zaštite privatnosti uređuje način postupanja s informacijama koje Udruga Combo obrađuje odnosno prikuplja kad se posjete naše internet stranice. Obrada osobnih podataka temelji se na jednoj od zakonitih osnova obrade.

Osobnim podacima smatraju se oni podaci koji Vas identificiraju (poput imena, spola, adrese, e-maila ili poštanske adrese i dr.). Udruga Combo ne prikuplja Vaše osobne podatke osim u slučaju kada se nam ih Vi izričito učinili dostupnima, čime pristajete odnosno dajete privolu na njihovo korištenje u niže navedene svrhe.

Udruga Combo koristit će Vaše osobne podatke za potrebe tehničkog upravljanja internetskim stranicama, analize preferenci te dostave općih i individualiziranih ponuda, s ciljem da Vam se omogući pristup posebnim informacijama te za potrebe komunikacije s Vama. Udruga Combo savjetuje svim roditeljima i skrbnicima da djecu poduče o tome kako sigurno i odgovorno postupati s osobnim podacima na internetu. Usluge koje pružamo nisu namijenjene osobama mlađim od 18 godina, ali za podatke koje prikupljamo ili obrađujemo ne možemo znati da li se odnose na osobe mlađe od 18 godina. Savjetujemo svim roditeljima i skrbnicima da poduče osobe mlađe od 18 godina o tome kako sigurno i odgovorno postupati s osobnim podacima na internetu.

Naše internet stranice koje posjećujete koriste kolačiće. Kolačićima se smatraju datoteke male veličine koje se privremeno pohranjuju na Vašemu tvrdom disku, što našoj internet stranici omogućava prepoznavanje Vašega računala prilikom sljedećeg posjeta stranice Udruge Combo. Navedeni alati mogu prikupljati i pohranjivati  tehničke podatke kao što su kolačići, IP adresa korisnika i/ili posjetitelja, identifikator mobilnog uređaja, podatke o pregledniku i slično, ali pritom ne identificiraju osobu. Kolačići koji se pohranjuju služe u analitičke i statističke svrhe i za funkcioniranje svih značajki internetske strance i boljeg korisničkog iskustva. Ti kolačići mogu biti stalni kolačić koji na računalu korisnika ostaju pohranjeni i nakon posjeta te privremeni kolačići koji se pohranjuju samo tijekom posjeta stranici. Ovisno o postavkama na Vašem internetskom pretraživaču, kolačići se mogu automatski prihvaćati. Ako niste suglasni njihovom upotrebom, kolačiće možete u bilo kojem trenutku lako izbrisati i/ili trajno isključiti na vašem računalu ili mobilnom uređaju pomoću postavki preglednika kojim se koristite. Više informacija o upravljanju kolačićima potražite na stranicama preglednika kojim se koristite.

Udruga Combo ulaže velike napore kako bi se osigurala sigurnost osobnih podataka te usklađenost s važećim propisima o zaštiti podataka. Napominjemo kako su Vaši podaci savjesno zaštićeni od gubitka, uništenja, manipulacije, neovlaštenoga pristupa i neovlaštenog izdavanja. Udruga Combo koristi najsuvremenije tehničke i organizacijske zaštitne mjere kako bi osiguralo sigurnost Vaših osobnih podataka.

Korisnik odlučuje koje podatke o sebi čini dostupnim Udruzi Combo. Ovim putem Vas obavještavamo kako imate pravo povući danu privolu u bilo kojem trenutku u cijelosti ili djelomično, na način da se obavijesti na e-mail adresu: [email protected] . Nadalje, po primitku izjave o povlačenju privole, pisanim putem ćemo potvrditi primitak, a osobni podaci koji su obuhvaćeni izjavom o povlačenju se više neće obrađivati počevši od datuma povlačenja privole. Napominjemo kako sve obrade i/ili prijenosi učinjeni do datuma povlačenja privole i dalje će ostati pravno valjani.

Osim prava na povlačenje privole korisnici, u skladu s važećim propisima o zaštiti podataka, imaju pravo na pristup i potvrdu od Udruge Combo u vezi s osobnim podacima, pravo na ispravak, pravo brisanja (“pravo na zaborav”), pravo na ograničenje obrade, pravo na prenosivost podataka te pravo na prigovor. Također, korisnici imaju pravo podnijeti pritužbu nadzornom tijelu za zaštitu podataka.

U slučaju da ste odlučili da ne želite dijeliti svoje podatke, molimo Vas uvažite kako možda nećete moći pristupiti nekim dijelovima internet stranica.

SLABO PLAĆENI OGLAS: HGS-ovi birači ruše HDZ i slogu u Dugobabama – Combo Portal

SLABO PLAĆENI OGLAS: HGS-ovi birači ruše HDZ i slogu u Dugobabama

Prijašnjih godina u Dugobabama koji administrativno pripadaju Općini Klis, HDZ bio je svetinja, a sad se stvaraju podjele u tom mjestu koje ima 137 stanovnika prema zadnjem popisu. Njih je, prema svemu sudeći, prouzrokovao Siniša Reljić, književnik u usponu iz Splita

HDZ-ovo uporište u Dugobabama, rodnom mjestu nekadašnjeg premijera Ive Sanadera, ozbiljno je uzdrmano posljednjih dana. Skupina mještana koja se okuplja u lokalnoj gostioni Mladost odlučila je podržati Željka Keruma i njegov na HGS na predstojećim lokalnim izborima te izazvala nevjericu kod sumještana. Prijašnjih godina u Dugobabama koji administrativno pripadaju Općini Klis, HDZ bio je svetinja, a sad se stvaraju podjele u tom mjestu koje ima 137 stanovnika prema zadnjem popisu. Njih je, prema svemu sudeći, prouzrokovao Siniša Reljić, književnik u usponu iz Splita, koji se privremeno naselio u Gizdavcu u obližnjoj Muć, te u nazdravičarskoj atmosferi obrlaćuje mještane po lokalnim gostionama da glasaju za Željka Keruma.

  • Mještani Dugobaba nemaju glas za Split jer su pod Klisom, ali kao odgovorni građani podržavaju Keruma i nadaju se da će postati gradonačelnik. Hoće li podržati HGS u našoj županiji, nadam se da hoće, ali očekuje me težak i odgovaran posao na tom cilju u lokalnim ugostiteljskim objektima gdje biračima tumačim prednosti HGS-a nad HDZ-om – izjavio je Reljić,

NEPLAĆENI DODATAK: Taj HGS-ov agitator privremeno nastanjen u Zagori, postupno se uvlačio u biračko tijelo Digobaba. Isprva je sramežljivo ispijao pola gajbe piva u Mladosti ne bi li stekao naklonost vlasnika Željka Pisca. Potom je i svoju suprugu, inače samotzatajnu pjevačicu sa splitskih Mejaša, počeo dovoditi da uveseljava goste svojim talentom i šarmom. Nakon godina truda, privolio je mještane da budu simpatizeri HGS-a.

IMG-20170515-WA0002